Budakalász családi ház

2011.májusában kezdődött az építkezés összközműves telken. Az épület egy energia tudatos és gazdaságos épületgépészeti elvárások alapján lett megtervezve.
A ... Bővebben

Siófok

Épületgépész technikus képző mérési labor tervezése és kivitelezése. Felszereltségében a jelenleg alkalmazott technológiák kaptak döntő szerepet. Kondenzációs gáz fűtő ... Bővebben

Csehimindszent Község szennyvízelvezetésének és kezelésének megoldása

A VEOLIN WATER SOLUTIONS&TECHNOLOGIES MAGYARORSZÁG zRt együttműködésével végeztük a szennyvíztisztító telep kiszolgáló épület épületgépészeti rendszerének ... Bővebben

Budakalász családi ház

2011.májusában kezdődött az építkezés összközműves telken.
Az épület egy energia tudatos és gazdaságos épületgépészeti elvárások alapján lett megtervezve.
A hőellátásról egy ARISTON HYBRID kondenzációs és levegő-víz hőszivattyú gondoskodik (optimális üzemeltetési értékek alapján saját vezérlés vezérel).
Épületen belül fal és padló fűtés van, max.:40C -os (-15C külső hőmérsékletnél) előremenő víz hőmérsékletre méretezve. Használati melegvízet egy 300 literes tároló és vákumcsöves napkollektoros rendszer lát el. A napkollektor vezérlése számolja a napenergiából nyert hőteljesítményt.
Nappaliban a fa tüzelésű kandalló nyújt impozáns képet és ráadásul a   környező szobákba is eljuttatja a meleget (légcsatornázott kandalló betét). A helyiségek termosztáttal vannak ellátva, így az "idegen" hőtermelést is figyelembe tudja venni.
A család kényelmét szolgálja a AIRSYSTEM (bluetuth-os) központi porszívó rendszer.

HR